Interim finance

Kun jij wel wat (tijdelijke) hulp gebruiken op je financiële afdeling? We sturen graag een ervaren professional langs om jouw financiën bij te werken.

Tijdelijke ondersteuning op je financiële afdeling

Continuïteit op de financiële afdeling, dat is erg belangrijk. Je wil namelijk dat je administratie altijd up-to-date is! Wanneer een werknemer jouw organisatie verlaat of wanneer het druk is, kan jouw organisatie baat hebben bij een extra set handen en ogen.

Onze interim financials helpen graag mee in je organisatie. We staan klaar om in te springen bij jouw organisatie en kunnen door onze ervaring snel en kundig aan de slag op je financiële afdeling.

Wanneer huur je een finance interimmer in?

Vaak wordt een finance interimmer aangesteld bij de langdurige ziekte van een medewerker, een zwangerschap of wanneer een medewerker de organisatie verlaat. Daarnaast zijn er nog tal van andere situaties waarbij een interimmer de juiste oplossing kan zijn.

Denk bijvoorbeeld aan:

● Het wegwerken van achterstanden in je financiële administratie;

● Het (her)inrichten van processen rondom je administratie(s);

● De implementatie van nieuwe tools, software of dashboards;

● Het doorvoeren van verbeteringen binnen je administratieve processen;

● Het verwerken of toepassen van nieuwe wetgeving in je huidige administratieve processen.

Interim Finance door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen te kijken en hun hand te schudden. Als jouw finance partner vinden we het belangrijk benaderbaar en loyaal te zijn.

Onze financiële interimmers staan klaar om jouw financiële administratie kundig op te vangen. Daarnaast kijken we met een positief-kritische blik naar wat er gaande is op je financiële afdeling. Wat gaat goed? En waar kan het nog beter? We denken graag mee en tillen je financiële afdeling naar het volgende niveau.

Klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed