Financieel advies

Is het een goed moment om nieuw personeel aan te nemen of kun je beter wachten tot volgend jaar? Heb je nieuwe bedrijfswagens nodig of kan je wagenpark nog even mee? Dit soort beslissingen hebben een grote invloed op je onderneming en dat terwijl het juiste antwoord niet altijd even duidelijk is. Optix denkt graag met je mee en voorziet je van onafhankelijk financieel advies.

We denken graag met je mee

De wereld van finance is voor ons zeker niet onbekend. Sterker nog, we vinden deze hartstikke interessant! Daarom denken we graag mee met anderen. Weet jij wat het juiste moment is om verder te investeren in je onderneming, om vreemd kapitaal aan te trekken of om naar een nieuw bedrijfspand te verhuizen? Als ondernemer heb jij een hoop baat bij een sparringpartner op dit gebied.

Juist dat sparren vinden wij leuk. We wegen samen met jou de mogelijke opties af, om zo tot de juiste beslissing te komen. Door gebruik te maken van financieel advies ga je niet ‘opeens’ meer winst maken, maar het zorgt er wel voor dat je beslissingen maakt die je organisatie vooruit helpt.

Op welke gebieden kan ik financieel advies verwachten?

Financieel advies is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat je een sparringpartner hebt die positief-kritisch naar je bedrijf durft te kijken. Iemand van buitenaf, die toch goed op de hoogte is van wat er speelt. Wanneer we financieel advies geven gaat dat vaak over:

- Het afsluiten van verzekeringen;

- Het aannemen van personeel;

- De werking van je financiële team;

- Het aantrekken van kapitaal buiten je organisatie;

- De overname van andere bedrijven;

- Het afstoten of verkopen van business units binnen je organisatie;

- Het maken van investeringen zoals bedrijfspanden, -auto’s of nieuwe apparatuur.

Financieel advies door Optix

Ben jij nog op zoek naar financieel advies? Bij Optix hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Dat begint met elkaar in de ogen kijken en de hand schudden. We blijven graag op de hoogte van jouw organisatie en haar doelen. Hierdoor weten we precies wat er speelt en dus ook waar je aan toe bent.

Bij Optix ben je verzekerd van een financieel adviseur die op de hoogte is van de situatie in jouw bedrijf. Ben jij klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen? Optix staat voor je klaar!

Klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed