Controlling

Controlling

Hulp nodig bij je je financiële huishouding? Als controller zorgen we dat jouw organisatie meer grip krijgt op haar financiën.

Zeker weten dat de cijfers kloppen?

Zeker weten dat de cijfers kloppen?

Als ondernemer kan het spannend zijn je administratie uit handen te geven, zeker aan nieuwe medewerkers! Toch heb jij waarschijnlijk weinig tijd om zelf met je neus op de cijfers te liggen.

Als controller lopen wij je administratie na, beoordelen wij je cijfers en presenteren we de periodieke cijfers aan je financieel directeur. We hangen als het ware boven je financiële afdeling om te controleren of de administratie goed verloopt. Je kunt ons zien als de schakel tussen je administratie en de financieel directeur.

Hoe draagt een controller bij aan mijn organisatie?

Hoe draagt een controller bij aan mijn organisatie?

Een controller zorgt ten eerste voor meer zekerheid. Je hebt namelijk een extra setje ogen dat meekijkt naar je cijfers, deze controleert en corrigeert waar nodig. Voor veel ondernemers geeft dit een rust. Naast deze zekerheid denken we graag op een hoger niveau mee over je financiën.

Zo houden we ons ook bezig met:

● Het maken van een financiële planning;

● Het opstellen van budgetten;

● Adviseren over uitgaven of het opbouwen van kapitaal.

Wanneer huur je een controller in

In principe heeft iedere organisatie baat bij een controller. Zo krijg je namelijk meer grip en zekerheid rondom je cijfers. Toch zijn er een aantal situaties waarbij controlling een extra mooie uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer:

● Je organisatie niet groot genoeg is voor een eigen controller;

● Je team uit verschillende nieuwe medewerkers bestaat;

● Wanneer je in een drukke periode zit en wat extra hulp kunt gebruiken!

Controlling door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen aan te kijken en hun hand te schudden. Als jouw finance partner vinden we het belangrijk benaderbaar en loyaal te zijn.

Dat komt omdat we positief-kritisch kijken naar hetgeen wat gaande is in jouw organisatie. De kaarten moeten open op tafel liggen, zodat we samen kunnen kijken waar het beter kan. Daarnaast denken we graag in maatwerk oplossingen, iedere organisatie heeft namelijk behoefte aan ander financieel advies.

Klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed