Business intelligence

Business intelligence

Elk bedrijf heeft ontzettend veel data. Het kan alleen lastig zijn om hier inzicht in te krijgen, of verschillende databronnen aan elkaar te koppelen. We helpen je graag om inzicht te krijgen in je big data en op basis van hiervan meer inzicht te krijgen en betere besluiten te maken.

Business Intelligence helpt je organisatie vooruit

Business Intelligence helpt je organisatie vooruit

Wanneer je beschikt over de juiste data, kun je de juiste beslissingen maken. Bij Optix kijken we naar datasets die interessant zijn voor jouw organisatie. Dat kan vanalles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het retentiepercentage van klanten, gemiddelde bestelwaardes of klanttevredenheidcijfers.

Door belangrijke data inzichtelijk te maken weet je pas echt hoe jouw organisatie ervoor staat. Pas als je alle feiten op een rijtje hebt, kun je écht naar het volgende niveau.

Robin heeft de volledige development van onze webshop uit handen genomen. Hij heeft dit voor een goede prijs en in een korte periode uitgevoerd. Hij levert achteraf goede support, hij stopt pas als jij tevreden bent. Ik zal in de toekomst zeker nog eens met hem werken

“Robin heeft de volledige development van onze webshop uit handen genomen. Hij heeft dit voor een goede prijs en in een korte periode uitgevoerd. Hij levert achteraf goede support, hij stopt pas als jij tevreden bent. Ik zal in de toekomst zeker nog eens met hem werken”

Big data overzichtelijk maken

Big data overzichtelijk maken

Grote datasets zijn vaak onoverzichtelijk. Het kan lastig zijn een realistische inschatting te maken van hoe je organisatie ervoor staat. Dankzij handige tools en onze ervaring binnen verschillende bedrijven en functies weten we binnen no-time te achterhalen welke data interessant is voor jouw organisatie.

We maken handige dashboards zodat jouw belangrijke data op een overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Zo kun zie je in één oogopslag hoe jouw organisatie ervoor staat.

Business Intelligence door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen aan te kijken en hun hand te schudden. We vinden we het belangrijk benaderbaar en loyaal te zijn voor onze partners.

Ben jij klaar om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Optix staat klaar om je big data inzichtelijk te maken. Met Business Intelligence maak je de juiste beslissingen, op het juiste moment. We denken graag mee met je organisatie om je te voorzien van advies dat je vooruit helpt.

Klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed