Business intelligence

Elk bedrijf heeft ontzettend veel data. Het kan alleen lastig zijn om hier inzicht in te krijgen, of verschillende databronnen aan elkaar te koppelen. We helpen je graag om inzicht te krijgen in je big data en op basis van hiervan meer inzicht te krijgen en betere besluiten te maken.

Business Intelligence helpt je organisatie vooruit

Wanneer je beschikt over de juiste data, kun je de juiste beslissingen maken. Bij Optix kijken we naar datasets die interessant zijn voor jouw organisatie. Dat kan vanalles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het retentiepercentage van klanten, gemiddelde bestelwaardes of klanttevredenheidcijfers.

Door belangrijke data inzichtelijk te maken weet je pas echt hoe jouw organisatie ervoor staat. Pas als je alle feiten op een rijtje hebt, kun je écht naar het volgende niveau.

“Gerco doet al jaren mijn volledige administratie. Hij is een fijne sparringspartner die alles voor je met plezier regelt. Met Gerco weet je zeker dat de boekhouder zich terug verdient.”

Big data overzichtelijk maken

Grote datasets zijn vaak onoverzichtelijk. Het kan lastig zijn een realistische inschatting te maken van hoe je organisatie ervoor staat. Dankzij handige tools en onze ervaring binnen verschillende bedrijven en functies weten we binnen no-time te achterhalen welke data interessant is voor jouw organisatie.

We maken handige dashboards zodat jouw belangrijke data op een overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Zo kun zie je in één oogopslag hoe jouw organisatie ervoor staat.

Business Intelligence door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen aan te kijken en hun hand te schudden. We vinden we het belangrijk benaderbaar en loyaal te zijn voor onze partners.

Ben jij klaar om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Optix staat klaar om je big data inzichtelijk te maken. Met Business Intelligence maak je de juiste beslissingen, op het juiste moment. We denken graag mee met je organisatie om je te voorzien van advies dat je vooruit helpt.

Klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed