Automatisering/procesoptimalisatie

Automatisering/procesoptimalisatie

Lopen jouw financiën al op rolletjes? Er is vaak een hoop dat sneller, beter en makkelijker kan. Laat Optix eens een blik op je financiële processen werpen, wie weet valt er een hoop winst te halen!

Automatiseren en optimaliseren

Automatiseren en optimaliseren

Ontwikkelingen in de finance wereld draaien op volle toeren. Er valt steeds meer te automatiseren en digitaliseren. Als echte specialisten zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor weten we precies welke processen geautomatiseerd kunnen worden en hoe jouw financiële afdeling een hoop tijd kan besparen.

Daarnaast zijn we bedreven in het optimaliseren van financiële processen. We bekijken jouw organisatie van bovenaf. Welke systemen gebruik je? Welke stappen worden er gezet? Welke verantwoordelijkheden liggen er bij welke mensen? Hoe is alles digitaal ingericht? Maar bovenal, hoe kan dit allemaal verbeterd worden?

Welke processen kunnen we optimaliseren?

Welke processen kunnen we optimaliseren?

We nemen jouw hele pakket aan financiële administratie onder de loep. Zo kunnen we alle processen van je finance team in kaart brengen en optimaliseren waar nodig. Van de taakverdeling in het team, tot aan de software die je gebruikt en de gedachtegang achter financiële taken en beslissingen.

Je kunt dan denken aan:

● Het verwerken en versturen van facturen en offertes;

● Het in kaart brengen van verschillende geldstromen;

● Het weergeven van belangrijke financiële data;

● Het maken van financiële beslissingen zoals investeringen;

● Risicobeheersing en budgettering.

Proces optimalisatie door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen te kijken en hun hand te schudden. Als jouw finance partner vinden we het belangrijk benaderbaar en loyaal te zijn.

Ben jij klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen? Ons team staat klaar om met een positief-kritische blik naar je processen te kijken. We denken graag met je mee en voorzien je van advies dat jouw organisatie vooruit helpt.

Klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed