Coaching

Coaching

Op zoek naar financieel advies voor je onderneming? We groeien graag stapsgewijs met je mee en coachen je vooruit!

We coachen jouw onderneming naar het volgende niveau

De juiste beslissingen maken op het juiste moment. Dat is lastig, zeker als startend ondernemer. Gelukkig staat Optix graag langs de zijlijn om je van passend advies te voorzien. We weten namelijk maar al te goed dat je als startend ondernemer behoefte hebt aan meer grip op je situatie.

Als coach staan we klaar om je vaste sparringpartner te zijn. Dat kan zo vrijblijvend zijn als je zelf wilt. We garanderen in ieder geval onze eerlijke, positief-kritische blik op jouw situatie.

Wat mag je verwachten onze coaching?

Voor kleine ondernemers blijven we graag flexibel. Onze coaching is eigenlijk een combinatie van onze verschillende diensten. Je kunt dan denken aan:

- Coaching omtrent je financiële administratie;

- Adviseren omtrent inversteringen en/of verzekeringen;

- Het bijhouden of verwerken van big data (BI);

- Controle van je administratie;

- Het optimaliseren van processen binnen je onderneming.

Financiële coaching door Optix

Bij Optix staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om klanten in de ogen te kijken en hun hand te schudden. Als jouw partner willen we benaderbaar en loyaal zijn.

Optix staat klaar om je naar het volgende niveau te coachen. Tijdens onze coachingssessies krijg je steeds meer grip op je onderneming. We denken graag mee over verschillende facetten van je bedrijfsvoering, zo kun je zonder al teveel moeite zelf uit de voeten met je financiële administratie.

Klaar om je financiën naar een hoger niveau te tillen?

Design & realisatie door Dashed